Prezentare

Temperatura este cel mai important aspect cand se deschide o sticla de vin, de aceea ‘Vinoteca Tohani’ noul concept al ‘Tohani Group’ garanteaza depozitarea in conditii optime de pastrare si servire vinurile produse de Furnizorul Casei Regale a Romaniei.

Degustare

Recomandarea vinului perfect potrivit pe gustul sau evenimentul dumneavostra este principala atributie pe care echipa Vinoteca Tohani o dezvolta zi de zi.

Asociere

Vinul ofera senzatia completa doar in anumite conditii, de aceea, am selectat o gama bogata de branzeturi si specialitati asociate cu vinurile noastre si accesoriile necesare servirii profesionale a vinurilor.

Distributie

Vinurile ‘Mosia de la Tohani’ prin intermediul nostru au distributie directa in Timisoara, la pretul fixat de producator, din aceasta cauza┬ási produsele asociate sau complementare sunt achizitionate strict direct de la producatori/importatori pentru a va putea garanta pretul corect.

din 2012

Vinoteca Tohani

Concept nou de magazin al Tohani Group Romania

Creat pentru a prezenta si distribui toata oferta de vinuri a cramei, dar in special pentru a expune in conditii prielnice vinurile speciale si cele de vinoteca.

Deloc intamplator, primul magazin de acest fel din tara s-a deschis in Piata Maria Timisoara.
Astfel, locul de unde s-a distribuit libertatea in toata tara are acum si un punct de distributie al vinurilor de calitate si implicit al fericirii.

Raionul Gusto deschis de curand in cadrul magazinului ofera o gama generoasa de branzeturi si specialitati asociate cu vinurile noastre sub atenta observatie a somelierului.

Hai sa ne cunosti

Echipa Tohani

Suntem o echipa tanara si pasionata.

Pasiunea pentru vin ne-a unit si ne determina sa avansam si a crestem.
Vanzari pentru noi inseamna indeletnicirea de a identifica produsul perfect potrivit pe gustul sau evenimentul clientului.

Alex Husanu

Pivnicier

Stefan Pricob

Paharnic

Anca Husanu

Clucer

Magda Gheban

Stolnic

Okay, destul despre noi.

Hai sa vezi 'pivnita' !