Image

Cunoașterea vinului este un semn de noblețe. Poate acum nu știi diferenția o Fetească Neagră de un Pinot Noir sau nu știi la ce să te aștepți când deguști un Chardonnay, dar ai dori să știi mai multe.

În Comunitatea Vinotecii Tohani învățam zilnic.

Cultură generală: Știi de unde vine obiceiul de ciocnit paharele? Dacă nu, întreabă asta la noi în magazin.

Vinoteca Tohani este rezultatul a 16 ani de ambiție și perseverență alăturată pasiunii pentru vin.
Vinul-licoarea ce poate stinge un foc lăuntric sau poate aprinde cele mai puternici simțiri. Consumul de vin este practic o luptă cu acesta: pentru satisfacția supremă, amândoi trebuie să ieșiți învingători.

Ne bucură să observăm cum crește interesul oamenilor pentru vin. Tot mai multă lume alege să cumpere vin din vinoteci, în detrimentul supermarketurilor. Și este și normal. La Vinoteca Tohani vânzătorul este propriul tău îndrumător. Te poate ghida către vinurile potrivite ție și purta într-o eternă Călătorie în lumea vinului.

Image
Image

La Vinoteca Tohani încercăm să transformăm fiecare strop de vin într-o experiență. Încercăm să descoperim fantasticul și tot ce se ascunde în spatele licorii. Înțelegerea vinului în comunitatea noastră rămâne cel mai important obiectiv.

Te-am făcut curios? Alătură-te unei Călătorii în lumea vinului la Vinoteca Tohani. Vei fi răsplătit cu daruri fizice și intelectuale.

“O sticlă de vin conține în ea mai multă filosofie în ea decât orice carte din lume” – Louis Pasteur.

Continuarea poveștii și locurile le poți găsi aici…