POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, SC DDGAAS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Prin folosirea site-ului www.vinotecatohani.ro utilizatorul se declară de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal vederea derulării activităților comerciale între părți, însemnând, fără a se limita la prelucrarea, evoluția și starea comenzilor, livrării produselor comandate, transmiterea de mesaje non-comerciale și de tip administrativ (schimbări în site, contul de utilizator, etc).

Informațiile furnizate sunt destinate utilizării de către  DDAGGS SRL și sunt comunicate numai partenerilor contractuali ai acesteia în vederea îndeplinirii obligațiilor comericiale față de cumpărător (companii de curierat, servicii de plată/bancare, etc). Refuzul dumneavoastră în acest sens determină imposibilitatea prelucrării comenzilor și a furnizării produselor comandate.

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii in condiții optime a serviciilor asociate site-ului www.vinotecatohani.ro

Respectăm și garantăm confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terți.
DDAGGS SRL  garantează faptul că va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

De asemenea, datele în timpului procesului de comandă sunt transmise într-un mediu criptat, folosind  conexiune SSL

 

Drepturile utilizatorului asupra datelor cu caracter personal

Dacă sunteți rezident european, aveți dreptul să accesați informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să solicitați corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să vă exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați la adresa de email : contact@vinotecatohani.ro

 

Păstrarea datelor

Când plasați o comandă prin intermediul site-ului, vom menține informațiile dvs. de comandă pentru înregistrările noastre tip de 30 de zile.